Lo Divuit Graus

Pepe Vicens Pallarés, de ca Musica, va voler ser pagès -com ho havien sigut son pare, son iaio i moltes generacions anteriors- per conservar el llegat d’aquelles vinyes heretades i dels paisatges terraltins que tant estima.
Lo Divuit Graus és un petit homenatge a la seva dedicació i trajectòria, recordant un blanc llegendari de divuit graus que va fer fa molts anys, i que va enamorar un grup de forasters que van venir al poble disposats a comprar-lo tot. Una petita bogeria que demostra el seu inconformisme i atreviment.
Producció limitada.
Composició
100% Garnatxa Blanca - DO Terra Alta
Vinyes
Perdigons
Sòl
Franc Argilós
Vinificació
Fermentació en botes sense torrar a temperatura controlada
Criança
6 mesos de battonage amb les seves lies
“Una Garnatxa Blanca atípica, fermentada en botes doblades sense torrar”

Nota de tast

Olfactiva
Molt expressiu, amb notes de pinya, pera madura, pebre blanc i records d’anís. Fines notes de canyella i vainilla, que aporten tocs subtils de la criança. Al obrir-se apareixen records de maracujà i rosa blanca.
Gustativa
Suau i amb una gran cremositat. Especiats que donen una sensació complexe però amable. Sàpides notes de pera i pinya, potenciades per la salinitat del vi i la seva bona acidesa. Retronasal amb notes d’anís, pebre blanc i canyella.
Per accedir a aquest web has de ser major d'edat. Hi estàs d'acord?
Accedint al nostre web certifiques que ets major d'edat i que ets conscient de les regulacions sobre el consum de begudes alcohòliques al teu país.