Lo celler

El
tarannà
Sobre nosaltres
No ens imaginem vivint en cap altre lloc que no sigui aquí, dalt mateix del celler. Gandesa i el seu paisatge mediterrani i agrícola on fa més de cinc generacions que hi elaborem vi dona forma a la nostra faena, esbossa la manera com vivim i defineix qui som.

Lo jovent
que puja

Treballem la
vinya vella amb
esperit jove
Som la nova generació que ha arribat amb una mirada nova, compromesa i conscient, però que no oblida mai la tradició ni el llegat dels seus avis. Lo nostre és un caràcter fet a pagès, d’arrels fondes; un tret identitari que referma tot allò que som i que s’encomana a la faena tal com s’ha fet sempre.
“Per a mi, faenejar esta terra té un valor inquantificable. Aquest patrimoni de vinyes velles amb més de mig segle de vida em parla dels meus avantpassats i em deix lligar-m’hi cada dia.”
Josep Vicens
“Al celler, l’important és mantenir laconnexió amb la vinya i la promesa del vi que l’expressarà. Sovint, la meva faena és un joc entre intervenir i observar, entre natura i paciència.”
Pau Vicens
Lo paisatge
rural
No entenem una altra forma de treballar la terra que no sigui aquella que es basa en la sostenibilitat, l’ecologia i l’equilibri dels sistemes agraris.
El context agrosocial

Lluitem per recuperar la cultura rural que van conèixer els nostres pares i els nostres avis, fent front als desequilibris socials, professionals i de gènere dels temps que ens ha tocat viure.

La faena
de tot un any

La verema,
el caràcter de
l'anyada
Una voluntat ben clara, la de dur al celler tota l’essència de la vinya intacta. Per això veremem la faena de tot un any com s’ha fet sempre, a mà i de sol a sol.
La vinificació parcel·lària
Microvinifiquem per separat els raïms de cada parcel·la per elaborar vins autèntics, que expressin la tipicitat dels nostres terrers. Treballem amb baixes dosis de sulfits i únicament amb el most flor. La resta esdevé un procés vital del propi vi que transcorre amb naturalitat, sense presses ni artificis fins a ser embotellat.

L’ofici del sentit comú

Per accedir a aquest web has de ser major d'edat. Hi estàs d'acord?
Accedint al nostre web certifiques que ets major d'edat i que ets conscient de les regulacions sobre el consum de begudes alcohòliques al teu país.