Medalla d'or a Ma Iaia Cinta Origen a les Grenaches du Monde

Com ja és ben sabut, el passat 13 de maig es va celebrar a París l'entrega dels premis del concurs internacional Grenahces du Monde. Aquest concurs se celebra anualment i està dirigit a tots els vins elaborats amb la varietat de garnatxa, com el seu nom bé indica.

Grenaches du Monde és una iniciativa del Conseil Interprofessionnel des Vins du Roussillon (CIVR) de Perpinyà amb l’objectiu d’afavorir la promoció de vins de qualitat procedents de totes les varietats de garnatxa, així com fomentar la seva producció i consum a nivell internacional. En aquest concurs es poden diferenciar 3 medalles: doble medalla d’or, medalla d’or i medalla de plata.

En aquesta dotzena edició, el Celler Josep Vicens va ser guardonat amb una medalla d'or al vi Ma Iaia Cinta Origen. Aquest vi és un viatge als nostres orígens, un vi fresc, directe i sobretot, autèntic. Es tracta d'un garnatxa blanca 100% fermentat en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada i amb una criança de 6 mesos de battonage en les seves lies.

Aquesta medalla representa un reconeixement a nivell internacional de la feina feta durant tot l’any, és per aquest motiu que ens sentim orgullosos de rebre aquest atorgament.

24 maig 2024
Per accedir a aquest web has de ser major d'edat. Hi estàs d'acord?
Accedint al nostre web certifiques que ets major d'edat i que ets conscient de les regulacions sobre el consum de begudes alcohòliques al teu país.